9 Eylül 2010 Perşembe

ah be canım ciğerim, ah be sol kasığım

32 hafta + 4 gündür hamileyim. aylardır kasık ağrımdan müzdaribim. ilk üç ay kesintisiz ağrı vardı, sonra terk etti beni, tam oh be derken, üçüncü döneme girmemle ben geri geldim dedi. hatta bazen o kadar abartıyor ki sol bacağımın üzerine basmak cesaret istiyor. sen misin benim canımı yakan, ben de hemen açıyorum müziği, başlıyorum dans etmeye, tabii ortaya çıkan şeye dans denirse. şöyle ki: omuzlar, kollar oynuyor, bel sabit. garip bişi işte!
bu aralar favori şarkım da alain delon ozan doğulu'dan. ba ba bak havalara, nasıl da geriniyor
bu ağrıcıklarla alay ediliyor da, arya'nın dışarı çıkmak istediğinde vücudumu saracak olan ağrılarla alay edilemez di mi?

saat sabahın 05:00'i, arya jimnastikte!

seker bayramının birinci gunundeyiz, ben kızım tarafından sabah saat 05:00'te uyandırıldım. bugun bayram erken kalk anne dedi ama pek  bir erken olmadı mı aryacıgım? zaten 06:30 ila 07:30 arası uyandırmayı pek seviyordun ama bu saat 05:00'e de çekilmez ki canım. sonra tabii başladı selin'in uykuya dalmak için yaptığı çalışmalar. 1. başvuru: kitap! kitap okuma işe yaramayınca 2.başvuru: tv. yaydığı ışınlara dayanamayan bunyemde tv her zaman işe yarar vee 07:00 gibi uyudum. ama 09:00'da yine sincap başladı hoplamaya zıplamaya. bugun kaderimde koltuklarda sürünmek var anladım ve çektim teslim bayrağını. sen nasıl istersen öyle olsun sincap kızım:)